PT Online


Nu drar vi igång vår tjänst PT Online!

Har du svårt att få tiden att räcka till? Eller behöver du inspiration och nya upplägg för din träning? Nåt särskilt mål du vill uppnå?

Vi kan hjälpa dig med personligt utformade träningsupplägg där du, dina förutsättningar och dina träningsmål står i fokus. Du sparar både tid och pengar på att träna hemifrån och kan uppnå lika bra träningsresultat. Vi utgår från den eventuella träningsutrustningen du har hemma, har du ingen lägger vi upp kroppsviktsbaserade träningsprogram som är minst lika bra.

Vi kan hjälpa dig med prehab, rehab, styrka, kondition, förbränning eller rörlighet. Helt enkelt det du känner du vill träna och utvecklas i.

Vår tjänst är uppbyggd som ett abonnemang där du köper träningsupplägg för fyra veckor i taget. Beroende på målsättning kan abonnemanget löpa på olika länge. Vi tror på noggrann, långsiktig träning där vi bygger starka, uthålliga kroppar som mår bra!

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller direkt via athleticspt@gmail.com och berätta om dig själv och vad du har för träningsmässiga målsättningar så följer vi upp med de frågor vi behöver svar på för att kunna utforma ditt personliga träningsupplägg.