KOST

Att träna regelbundet är bra men för att få önskade resultat måste man även se över kosten. Man brukar säga att kosten gör cirka 70% av resultatet när man vill komma i form, oavsett om du vill minska i vikt, bygga muskler eller helt enkelt bara må bättre.

Just kosthållning brukar kännas som den tunga biten när man kommer igång med sin träning och vill nå sina träningsmål. Kan jag bara äta tråkig mat nu och aldrig unna mig nåt? Är det bara grönsaker och örtshakes som gäller de närmaste månaderna? Hur mycket förbränner jag på en dag och hur räknar man egentligen kalorier?

Men lugn, du kommer inte att behöva räkna en enda kalori. Det gör vi åt dig!
Vi erbjuder ett personligt kostschema med färdiga recept och inköpslista med det du behöver. Vår målsättning är att de rätter du ska äta känns både lätta att tillaga och överraskar dina smaklökar. Det är egentligen inga konstigheter, vanlig husmanskost varvas med goda sallader och enkla mellanmål. Inga kortsiktiga svältdieter utan bara vanlig god mat!

Om du vill guidar vi dig även i valet av lämpliga kosttillskott utifrån din målsättning.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation redan idag och beställ ditt första kostschema så är du en bra bit på vägen att uppnå dina mål!