8 VECKOROm vi säger att du kan förändra din kropp och din livsstil på bara 8 veckor, vad säger du då? Är det ens möjligt?

Det är det absolut! Det kommer krävas hårt arbete och disciplin men med vår hjälp och vårt koncept 8 veckor, tillsammans med din vilja, kommer vi att lyckas! 

Kommer jag se några förändringar på bara 8 veckor?

Ja, du kommer bli förvånad över hur stora förändringar man kan få till på kort tid. Utöver fysiska förändringar (viktminskning/muskeluppbyggnad/förbättrad kondition) kommer du känna att du mår bättre och har betydligt mer energi i din vardag.

Hur går 8 veckor till?

Dina 8 veckor inleds med en konsultation där vi bland annat kontrollerar:

- Vikt
- Fettprocent
- Kroppsbalans
- Vilopuls
- Skador
- Andra begränsningar
- mm

Vi diskuterar även dina målsättningar och hur din vardag ser ut för att kunna sätta ihop ett träningsupplägg som passar just dig och dina målsättningar.

Du tränar med en Personlig tränare 4 gånger under perioden. Ni genomför ett träningspass utformat utifrån dina mål och förutsättningar. Passet avslutas med att ni går igenom ett hemmaträningspass som sedan läggs in i ditt träningsschema. På så sätt får du alltid ett bra PTpass och en övningsbank som du kan plocka av när du tränar hemma på egen hand.

Utöver dina PTpass får du möjlighet att delta på 2 st gruppträningspass per vecka, totalt 16 st pass. Dessa pass är exklusiva för deltagare av 8 veckor.
Passen är utformade så att alla, oavsett fysisk status, kan vara med utifrån sina egna förutsättningar och mål. Vi tränar allt ifrån cirkelträningar till kampsportsinspirerade pass och ren styrketräning. (Läs mer om våra gruppträningspass här)
Variation och glädje i träningen är nyckeln till hög motivation, vilket i sin tur ger långsiktiga resultat.

Ditt träningsschema bygger dels på dina PTpass och gruppträningar men även hemmapass som du tränar på egen hand. Du får ett antal pass i samband med din personliga träning. Utöver dessa förser vi dig med bland annat appar och/eller Endeavour Athletics egna program som är lätta att genomföra i hemmet.

Dina 8 veckor avslutas med ytterligare en konsultation där vi diskuterar dina resultat och ger förslag på din fortsatta träning och framtida målsättningar.

Under hela 8-veckors perioden kan du ställa frågor till oss eller övriga deltagare, diskutera kost och träning eller motivera/bli motiverad av de andra deltagarna i en egen Facebookgrupp. (Har du inte Facebook går det självklart bra att maila till oss istället)
 

I 8 veckor ingår alltså:

- Inledande konsultation
- 4 PT pass
- 16 gruppträningspass
- Hemmaträningspass
- Träningsschema
- Kostråd
- Facebookgrupp för diskussion, frågor och motivation
- Avslutande konsultation


Är det här ännu en diet eller måste jag räkna varenda kalori jag stoppar i mig?

Nej verkligen inte. Dieter ger kortsiktiga resultat, vi tror på långsiktighet. Maten är dock viktig för att lyckas fullt ut och nå sina träningsmässiga mål. Det handlar om att bryta dåliga matvanor och hitta en balans som man känner att man vill leva med. 
Vi hjälper dig med enkla tips för att förändra dina kostvanor och viktigast av allt, kunna hålla dem.

Hur gör jag för att ansöka till 8 veckor?

Du ansöker genom att skicka ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär. Därefter kontaktar vi dig och du får kompletterande information om hur du kommer igång med dina 8 veckor. Nästa gruppstart är när rådande restriktioner tillåter det.

Vi startar dock igång en Onlinebaserad version av 8 veckor inom kort. Se startsidan för mer info!