PERSONLIG TRÄNING

Endeavour Athletics fokuserar på individuellt anpassad personlig träning. Oavsett vilka träningsmässiga mål du har kan vi tillsammans utforma ett träningsprogram som passar just dig och dina målsättningar. Något som traditionell  gymbaserad personlig träning inte kan erbjuda. Gymmaskiner kan absolut vara en del av din personliga träning men för att få ut maximalt utifrån dina egna förutsättningar bör man variera sin träning mer än så. Dessutom blir träningen betydligt roligare med variation.

Vi hämtar våra övningar och program från traditionell styrketräning med sina basövningar men också en hel del från brottning och annan funktionell kampsport som Brazilian Jiu-Jitsu, Boxning och Mixed Martial Arts. Vi inspireras även av crossfit, funktionell kroppsviktsbaserad träning och högintensiva pulsbaserade träningsformer.

Det gör att din träning aldrig blir enformig och du har möjlighet att utvecklas träningsmässigt på flera områden samtidigt. Är det kondition inför ett långlopp du söker? Siktar du på en viss målvikt? Eller vill du helt enkelt öka ditt välbefinnande och må bättre i din vardag? Vi har lösningen för de flesta behov.

Din kropp och din hälsa är något du ska värna om och en investering i personlig träning hos Endeavour Athletics kan vara början på ett nytt, bättre och aktivare liv.

Klicka på respektive länk i menyn till vänster för att läsa mer om våra olika PT-möjligheter.