Tjena folket!

Det är jag som är Kalle, praktikant till Anders på Kampsportcentret och Endeavour Athletics. Jag har praktiserat hos Anders i två veckor nu, men har tränat på Kampsportcentret sen början av denna termin. Min största passion inom kampsporten är MMA (Mix Martial Arts). Därför kör jag mest MMA men försöker även få in Thaiboxning som också finns att träna.

Jag känner att jag utvecklats massor redan under denna termin. Det är grymma instruktörer och härlig gemenskap där alla vill hjälpa dig och få dig att utvecklas. Rekommenderar STARKT att börja hos oss på kampsportcentret!

Nu med Corona är det en annorlunda sits där man får boka pass själv och även träna pass utan instruktör. Men det spelar ingen roll, vi ser till att dom som börjar på Kampsortcentret utvecklas och lär sig kampsport på den nivån dom vill. Det finns alltid folk där som man kan fråga och Anders är i lokalen och ger mer än gärna övningar man kan träna på.
 
Vad har jag gjort dom här första 2 veckorna kanske ni undrar?
Det har varit allt ifrån att vara med på pass Anders håller i och även gjort egna pass. Jag och Anders har också påbörjat lite olika renoveringsprojekt, så det kommer se fett ut nere i lokalerna. Målat om mycket och gjort små fix så det blir snyggt.

Vi har mycket roligt på gång som vi ska fixa, sen får vi se om det blir nu på mina sista två veckor eller om det blir efter jul och nyår. Men det roligaste har varit att köra och hålla i pass. Tycker våra kunder är härliga och har helt rätt inställning till träning.

Ser fram emot mina sista två veckor innan jag går på jullov och har en mysig jul med familjen och firar in det nya året. Hörs vi inte mer nu innan jag går på lov så vill jag önska er alla en God jul och ett Gott nytt år.
 
Mvh Praktikanten
Läs hela inlägget »