SAMARBETSPARTNERS
 

Kampsportscentret - Linköpings bästa kampsportsgym


Här kan du träna MMA, Brazilian Jiu Jitsu, Kampsport Tjej, Kampsport Ungdom  och Thaiboxning. Roligare och mångsidigare träning är svårt att hitta! Tillsammans med KC arbetar vi både med rena motionärer men också med deras elitsatsande tävlingsgrupp som siktar mot både SM och MMA-landslaget. Periodiserad träning, uthållighet samt styrkeupplägg är några av de områden där vi kan erbjuda vår expertis.

Läs mer om Kampsportscentret här

LHC - Linköpings Hockey Club


Våren 2019 inleder vi ett samarbete med Linköpings idrottsliga flaggskepp, LHC - Linköpings Hockey Club. Endeavour Athletics kommer hålla i brottarfys och jobba med rörlighet med målet att bygga styrka/uthållighet och minimera skaderisken under matchspel. Vi ser fram emot säsongen 2019/2020 och kommer jobba hårt för att dra vårt strå till stacken för att LHC ska lyckas bra i SHL, men också att ungdomssektionen redan i tidig ålder ska förstå fördelarna med fys i form av brottning samt att arbeta med rörlighet.

Läs mer om LHC här

Excellence Fighting Championship


Våren 2019 kommer vi under namnet Excellence Fighting Championship anordna Linköpings allra första MMA-gala. Internationella fighters och den svenska eliten kommer till slätten för att prestera i Sporthallen den 4: maj.
Insläpp: 17:00       Start: 18:00

Köp dina läktarbiljetter här

The Grind Fighting Series


The Grind har lanserat en serie kosttillskott som innehåller allt det som du behöver för din träning. Pre Fight - en pre-workout som gör dig skärpt inför passet, Tornado - tas under passet och innehåller bland annat salter och mineraler som kroppen behöver när du tränar, Post Fight - allt du behöver för kroppens återhämtning efter ett tufft pass.
Hela det här paketet köper du för 599kr och får just nu även en The Grind shaker på köpet. Ett otroligt prisvärt och kraftfullt paket!

Kontakta oss för att köpa The Grind Fighting Series!

Restaurangchansen - Sveriges bästa rabatthäfte


Även i år är Endeavour Athletics med i Restaurangchansen...missa inte våra grymma deals där!

Läs mer om RC-häftet här