Anders och sara


Anders Ohlsson
Jag är 43 år och ursprungligen från Karlshamn i Blekinge. Flyttade till Linköping år 2000 för att studera och är utbildad civilekonom och har arbetat i den rollen på Runsven (ägare till ÖoB) och på Danske Finans.

I samma veva som jag började studera började jag också träna Brazilian Jiu-Jitsu på Kampsportscentret (www.kampsportscentret.com). Därefter har jag även tränat Thaiboxning för att sen nästan uteslutande träna MMA (Mixed Martial Arts) och Submission Wrestling där jag numera är tränare och coach för våra tävlande amatörer och proffs. Jag har även rollen som Förbundskapten för svenska MMA-landslaget.

Som kompletterande träning till MMA:n har jag under många år tränat både styrketräning och olika former av konditionsträning vilket gör att jag byggt upp en bred bas att stå på i min roll som Personlig Tränare.

Jag är licensierad internationell  personlig tränare via Intensive PT (Andreas Hurtig, Amanda Frändén, Patrick Rapp m.fl.) och utbildad löpcoach på Bosön (Carl Norell, Malin Ewerlöf). Är via MMA-landslaget (RF och Budo&Kampsportsförbundet) utbildad på Bosön (SOK:s träningsrådgivare Rikard Nilsson) i periodiserad träning samt certifierad testledare för Riksidrottsförbundets/Svenska Olympiska Kommitténs testbatteri på Bosön. 

Olika former av träning och att vara en del av att folk utvecklas utifrån sina personliga träningsmålsättningar är det roligaste som finns och därför startade jag och Sara upp Endeavour Athletics. Ett företag som erbjuder personlig träning, gruppträningar, fyspass för idrottslag mm men med en egen unik touch i form av vår bas i kampsportens värld.

Ser fram emot att träffa dig som din personlige tränare eller på ett av våra gruppträningspass! Välkommen till Endeavour Athletics!

Sara Måbäck
Jag heter Sara och är 40 år. Född och uppvuxen i Linköping.

Jag har en examen i Idrottsvetenskap från Umeå Universitet där jag bland annat har läst idrottspedagogik, styrketräning och fysiologi.

För ca 10 år sedan fastnade jag för kampsport, där jag började med MMA som med tiden övergick till Submission Wrestling och BJJ. Innan dess har jag i flera år spelat fotboll och innebandy. Styrketräning har under alla år funnits med vid sidan om.

Det här är en dröm som går i uppfyllelse för mig, att få arbeta med det roligaste jag vet. Mitt mål är att göra träning till en lustfylld upplevelse, något att längta till och sakna när man går därifrån.

Välkommen till oss!