IDROTTSLAG/ATLETER

Vill du och ditt lag toppa formen inför kommande säsong? Kunna ge det där extra i matcherna? Eller är du en elitsatsande atlet i en individuell idrott som vill lära dig periodisering och kunna formtoppa dig till viktiga matcher/mästerskap?

Endeavour Athletics hjälper er att maximera er försäsongsträning, bygga upp er kondition samt stärka er fysiska och mentala styrka så att ni presterar på topp under hela säsongen!

Anders har rollen som Landslagstränare för svenska MMA-landslaget.
Han är licensierad personlig tränare via Intensive PT (Andreas Hurtig, Amanda Frändén, Patrick Rapp m.fl.) och utbildad löpcoach på Bosön (Carl Norell, Malin Ewerlöf). Via MMA-landslaget (RF och Budo&Kampsportsförbundet) är Anders utbildad på Bosön (SOK:s träningsrådgivare Rikard Nilsson) i periodiserad träning samt certifierad testledare för Riksidrottsförbundets/Svenska Olympiska Kommitténs testbatteri på Bosön. 

Många idrottslag vi hjälpt har velat ha så kallad brottarfys, effektiv funktionell träning med kroppsövningar i fokus. Ofta tränar man parvis då man lyfter och brottas med varandra. Det är få träningsformer som är så utmanande och fysiskt krävande som brottarfys. Linköpings Hockey Club (LHC) är en av de föreningar vi hjälper med just detta.

Självklart lägger vi upp träningen utifrån dina/era målsättningar och önskemål i samråd med dina/lagets coacher/tränare.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!