FÖRETAGSTRÄNING/FRISKVÅRD


All forskning inom området  visar på klara samband mellan fysisk status och möjligheten att prestera på topp under arbetsdagen. De som motionerar regelbundet är betydligt friskare och mår generellt bättre. Har man dessutom ett stillasittande arbete blir motion och styrketräning än viktigare för att undvika framtida skador och värk.

Det finns alltså enbart fördelar med motionerande personal, både för företaget och framförallt för de anställda.

Vi på Endeavour Athletics kan erbjuda en rad lösningar för att ditt företag och dess anställda ska må mycket bättre på arbetet likväl som på fritiden.
Ni kan välja att träna hos oss i våra lokaler i centrala Linköping eller kan vi komma till ditt företag. Allt från personlig träning/Small Group till gruppträningar och boxercisepass. Vissa företag har valt Bootcamps utomhus. Eller varför inte lägga delar av en konferensdag hos oss? Vi anordnar föreläsningar om träning/kost och erbjuder också workshops i självförsvar.

Allt går att lösa och tillsammans kommer vi fram till vad som skulle passa just ert företag. Kontakta oss via vårt kontaktformulär så är ni på god väg att bli ett friskare och mer högpresterande företag.

Välkomna till Endeavour Athletics!