Nytt samarbete med lhc!

Nu var det längesen vi bloggade så namnet Veckoblogg har vi inte riktigt levt upp till. Men sent ska syndaren vakna och det är dags att leverera lite bakom-kulisserna-inlägg igen.

Vi har ägnat vintern och början av våren med att renovera i våra lokaler på Apotekaregatan 7. Vårt lilla gym är totalrenoverat och vi kommer köpa in en hel del ny utrustning till hösten. Vi har även fixat våra omklädningsrum och kommer snart även fixa lokalen K3 samt fräscha upp hela entrén samt receptionen. Ska bli spännande att se förändringen växa fram.

Vi har också varit med och startat upp Excellence Fighting Championship och om en månad är det dags för första galan, 4/5 smäller det i Sporthallen och Linköpings första MMA-event är ett faktum. Vi startade planeringen tidigt men ändå kommer det vara väldigt mycket jobb och fokus på denna historiska idrottshändelse kommande veckorna.

Vi har hunnit med att springa Höga Kusten Winter Trail för andra året på raken. Ett fantastiskt vackert lopp i skogarna kring Skuleberget. Roadtrip norrut, ett mysigt hus som vi hyrt, god mat och trevligt häng...och såklart loppet. Har svårt att tänka mig en bättre helg och självklart kommer vi köra en löpgrupp inför nästa års HKWT!

Uppdraget med Svenska MMA-landslaget går vidare i åtminstone två år till och under helgen som gick anordnande vi truppens första landslagssamling inför EM som går av stapeln i Rom under midsommarveckan. En helt ny trupp att arbeta med inför det här året så det ska bli väldigt spännande att se hur vi står oss i den internationella konkurrensen. GO TEAM SWEDEN!!!

Men den riktigt stora nyheten, som vi är väldigt stolta över, är att vi har inlett ett stort samarbete med LHC, Linköpings idrottsliga flaggskepp - stadens stolthet! Vi kommer att arbeta med allt från U10 upp till A-laget och på schemat står brottarfys samt rörlighetsträning. Det ska bli otroligt kul och utmanande att få hjälpa en av sveriges bästa elitföreningar och förhoppningsvis kommer vi se resultat både i ungdomsserierna och i SHL under kommande säsong 2019/2020. CLUBBEN!!!

Ha en fortsatt bra vecka!

/Anders & Sara

Kommentera gärna: