Efter semestern...

Tidernas varmaste sommar lider mot sitt slut. Vår verksamhet går fortfarande på lite sparlåga då vissa har sen semester men snart är det dags för full fart igen.

Vi har under tiden passat på att fixa till i lokalen och planerar för fullt upp höstens och faktiskt redan nu nästa års aktiviteter och äventyr. Bland annat kan du anmäla dig till vår löpgrupp Höga Kusten Winter Trail 2019 där vi kommer bli ett litet gäng (8 personer) som tränar tillsammans för att sedan genomföra detta väldigt ansträngande men riktigt vackra lopp i februari nästa år. Läs mer om det här!

Är du sugen på att lära dig att lyfta med skivstång kan vi rekommendera vår workshop Endeavour Power...en helg där vi i olika block (4 x 2 timmar) går igenom basövningar, hur du lägger upp ditt gymprogram och vilka kompletterande övningar man kan använda sig av för att utvecklas med stången. Det kommer bli grymt roligt!

Även i år är vi med i Restaurangchansen (RC-häftet) med grymma deals både för er som kört hos oss ett tag och vissa unika för er som vill testa våra tjänster för första gången. Detta häfte är otroligt prisvärt och betalar tillbaka sig väldigt snabbt. Spana in det här eller ladda ner RC-appen!

I skrivande stund sitter jag på min brors altan i Karlskrona. Fläktande vind och utsikt över havet gör det här till ett optimalt kontor. Har precis vräkt i mig kroppkakor och tagit en gubbalur på soffan...Life is good!

Sara är på väg mot Stockholm för att på söndag springa Stockholm Urban Trail 2018...10km i stadsmiljö där man löper över vackra Skansen men även springer igenom en rad byggnader (bland annat Nordiska museet) på sin väg mot mål. Det verkar coolt...Sara får berätta mer om det i nästa blogginlägg!

Nu blir det ännu en kopp kaffe och fortsätta att uppdatera hemsidor, planera kommande höst och njuta av ett soligt (men blåsigt) Karlskrona som doftar hav och sommar!

Ha en bra helg!

/Anders
 

Kommentera gärna: