2017 har blivit 2018 och vi kan pricka av både jul och nyår.

Betydligt lugnare på passfronten under julhelgerna men vi har själva tragglat på bra med löpningen...Höga Kusten Winter Trail närmar sig med stormsteg och nu är det snart bara en månad kvar tills vi står på en snöig startlinje. Det ska bli grymt kul.

Lite mer stiltje än vanlig vad gäller verksamheten som sagt men vi har då kunnat fokusera på framtida planer och även hunnit fixa en hel del i lokalen. Damernas omklädningsrum var först ut med en liten ansiktslyftning...inte helt hundra klart än men det kommer bli riktigt bra.

Nu börjar det rulla in lite mer folk som vill återuppta sin vardagsrutin efter jul och vi kör på med vanligt schema igen. Du vet väl att vi just nu erbjuder en fri testvecka på våra gruppträningar och att du sen kan köpa ditt första 10-klippkort med 50% rabatt. (Gäller nya kunder)

Vi har även släppt våra platser till våra löpgrupper och det börjar bli hög tid att signa upp sig. Start är planerad till lördagen den 3:e februari. Ska bli kul att se vad det blir för gäng vi ska springa med under 2018!

Så...dags att kicka igång nya året på bästa sätt...kom till oss och testa vårt utbud! 2018 kommer bli ett grymt bra år!

/Anders & Sara
Läs hela inlägget »
Veckorna flyger fram och julen närmar sig med stormsteg.

Under veckan som gick har verksamheten rullat på med PTpass, företagsträningar, gruppträningar och fyspass med Räddningstjänsten i Lambohov. Utöver det gjorde vi en relaunch på vårt instagramkonto endeavourathleticsathome där vi bjuder följarna på hemmaträningsprogram, recept, utmaningar och mycket mer. Följ oss där och kom igång med din träning på allvar!

Under helgen gick MMA SM av stapeln på Nexus i Stockholm. Anders var där och coachade Jessica från Kampsportscentret som knep SM-guldet i viktklassen -70,3kg. Hon har haft ett riktigt imponerande tävlingsår och erövrade i och med det en landslagsplats där hon kommer att få representera Sverige under nästa års EM och VM. Stort grattis Jessica!
Utöver det coachade Anders också några fighters från MMA-landslaget (Tobias "Bad Intention" Harila, Robin Roos och Robin Larsson) samt agerade både poäng- och ringdomare. En helg helt i MMA:ns tecken således.

I söndags släppte vi vårt 2:a Adventserbjudande...vi kommer att dra igång Endeavour Power under 2018 där ni har möjlighet att lära er grundläggande basövningar med skivstång. Första helgen blir lördag och söndag 20-21 januari...2 x 2 timmar vardera dag. Ordinarie pris för detta är 1200kr...just nu får ni det för 800kr. Anmäl er här

Under natten till idag kom det rikligt med snö...helt perfekt då vi ska springa Höga Kusten Winter Trail i februari. Snölöpning behöver tränas så efter att ha lämnat el kiddos på skolan drog vi ut i Rydspåret och pulsade runt i femkilometersspåret. Otroligt vackert vitt med snötyngda trädgrenar och skönt underlag att springa på. Våra nya Icebugs sitter som en smäck och har riktigt bra fäste. Nu hoppas vi på mer snö och sen stabila minusgrader så att vinterlöpningen är säkrad ett bra tag framöver.

Imorgon ska Anders träffa Samuel Ericsson som är något av en guru gällande sociala medier och han ska leverera lite tips och tricks så att vi kan bli ännu bättre på att synas och höras digitalt. Ska även ha ett möte med ett företag som är intresserade av våra tjänster och förhoppningsvis kan vi tillsammans hitta några bra lösningar som passar oss båda. Kommer bli en spännande dag!

Återigen...följ endeavourathleticsathome på Instagram så kan ni vara igång med er träning på nolltid. Kolla även in vårt övriga utbud här på hemsidan...säkerligen kan vi erbjuda något som lockar!

Ha en fortsatt bra vecka!

/Anders & Sara
Läs hela inlägget »

Hej på er!

Vi skulle egentligen dra igång vår veckoblogg under nästa år men lika bra att tjuvstarta lite!

En blogg där vi beskriver vad vi sysslar med under veckorna som går, vilka nyheter som är på g och vilka erbjudanden som vi släpper. Men även lite träningsinspiration, intressanta artiklar och vad vi styr med utöver Endeavour Athletics, tex vårt arbete med Kampsportscentret och Anders arbete som landslagstränare i svenska MMA-landslaget och som professionell MMA-domare.

Den här veckan släpper vi två av 2018 års löpgrupper, Endeavour Running 10K samt Endeavour Running 15K, där den förstnämnda är för dig som vill komma igång med din löpning...du får träningsupplägg för hela året och tillsammans pushar vi varandra på både träning och fyra roliga tävlingar. 15K är för dig som vill ta din löpning till en lite högre nivå. Även här får du träningsupplägg för hela året och vi genomför fem roliga tävlingar under året...ett år där vi siktar på att springa lite längre sträckor och utmana oss själva i vår löpning. Läs mer här

Från och med nästa vecka gör vi en relaunch på vårt Instagramkonto endeavourathleticsathome där vi kommer lägga upp hemmaträningsprogram varje vecka. Ingen eller minimalt med utrustning och övningar som alla kan göra...i sitt egna hem eller utomhus. Det kan nästan inte bli lättare att komma i form än så. Och inte en krona kostar det heller...bara att följa oss på Instagram så har du tagit första steget mot ett aktivare liv...grymt va?

I övrigt står lite lokalfix på schemat framöver...just nu är det damernas omklädningsrum som ska få ett ansiktslyft...därefter ska herrarnas få samma behandling. Så lite stök i lokalen just nu men efter jul kommer allt vi planerat att fixa den här omgången att vara klart...kommer bli riktigt bra!

Imorgon drar vi till Stockholm för Superior Challenge, Sveriges största MMA-gala, där Anders ska agera poängdomare och Sara får njuta av att se våra svenska Profighters prestera på topp i buren. Ett bra fightcard har de sytt ihop så det kommer bli en spännande kväll!

Ha nu en bra helg...för det ska vi ha!

// Anders & Sara

Läs hela inlägget »