Nytt år, nya utmaningar

2017 har blivit 2018 och vi kan pricka av både jul och nyår.

Betydligt lugnare på passfronten under julhelgerna men vi har själva tragglat på bra med löpningen...Höga Kusten Winter Trail närmar sig med stormsteg och nu är det snart bara en månad kvar tills vi står på en snöig startlinje. Det ska bli grymt kul.

Lite mer stiltje än vanlig vad gäller verksamheten som sagt men vi har då kunnat fokusera på framtida planer och även hunnit fixa en hel del i lokalen. Damernas omklädningsrum var först ut med en liten ansiktslyftning...inte helt hundra klart än men det kommer bli riktigt bra.

Nu börjar det rulla in lite mer folk som vill återuppta sin vardagsrutin efter jul och vi kör på med vanligt schema igen. Du vet väl att vi just nu erbjuder en fri testvecka på våra gruppträningar och att du sen kan köpa ditt första 10-klippkort med 50% rabatt. (Gäller nya kunder)

Vi har även släppt våra platser till våra löpgrupper och det börjar bli hög tid att signa upp sig. Start är planerad till lördagen den 3:e februari. Ska bli kul att se vad det blir för gäng vi ska springa med under 2018!

Så...dags att kicka igång nya året på bästa sätt...kom till oss och testa vårt utbud! 2018 kommer bli ett grymt bra år!

/Anders & Sara

Kommentera gärna: