MMA SM och vinterlöpning

Veckorna flyger fram och julen närmar sig med stormsteg.

Under veckan som gick har verksamheten rullat på med PTpass, företagsträningar, gruppträningar och fyspass med Räddningstjänsten i Lambohov. Utöver det gjorde vi en relaunch på vårt instagramkonto endeavourathleticsathome där vi bjuder följarna på hemmaträningsprogram, recept, utmaningar och mycket mer. Följ oss där och kom igång med din träning på allvar!

Under helgen gick MMA SM av stapeln på Nexus i Stockholm. Anders var där och coachade Jessica från Kampsportscentret som knep SM-guldet i viktklassen -70,3kg. Hon har haft ett riktigt imponerande tävlingsår och erövrade i och med det en landslagsplats där hon kommer att få representera Sverige under nästa års EM och VM. Stort grattis Jessica!
Utöver det coachade Anders också några fighters från MMA-landslaget (Tobias "Bad Intention" Harila, Robin Roos och Robin Larsson) samt agerade både poäng- och ringdomare. En helg helt i MMA:ns tecken således.

I söndags släppte vi vårt 2:a Adventserbjudande...vi kommer att dra igång Endeavour Power under 2018 där ni har möjlighet att lära er grundläggande basövningar med skivstång. Första helgen blir lördag och söndag 20-21 januari...2 x 2 timmar vardera dag. Ordinarie pris för detta är 1200kr...just nu får ni det för 800kr. Anmäl er här

Under natten till idag kom det rikligt med snö...helt perfekt då vi ska springa Höga Kusten Winter Trail i februari. Snölöpning behöver tränas så efter att ha lämnat el kiddos på skolan drog vi ut i Rydspåret och pulsade runt i femkilometersspåret. Otroligt vackert vitt med snötyngda trädgrenar och skönt underlag att springa på. Våra nya Icebugs sitter som en smäck och har riktigt bra fäste. Nu hoppas vi på mer snö och sen stabila minusgrader så att vinterlöpningen är säkrad ett bra tag framöver.

Imorgon ska Anders träffa Samuel Ericsson som är något av en guru gällande sociala medier och han ska leverera lite tips och tricks så att vi kan bli ännu bättre på att synas och höras digitalt. Ska även ha ett möte med ett företag som är intresserade av våra tjänster och förhoppningsvis kan vi tillsammans hitta några bra lösningar som passar oss båda. Kommer bli en spännande dag!

Återigen...följ endeavourathleticsathome på Instagram så kan ni vara igång med er träning på nolltid. Kolla även in vårt övriga utbud här på hemsidan...säkerligen kan vi erbjuda något som lockar!

Ha en fortsatt bra vecka!

/Anders & Sara

Kommentera gärna: