Tjuvstart!

Hej på er!

Vi skulle egentligen dra igång vår veckoblogg under nästa år men lika bra att tjuvstarta lite!

En blogg där vi beskriver vad vi sysslar med under veckorna som går, vilka nyheter som är på g och vilka erbjudanden som vi släpper. Men även lite träningsinspiration, intressanta artiklar och vad vi styr med utöver Endeavour Athletics, tex vårt arbete med Kampsportscentret och Anders arbete som landslagstränare i svenska MMA-landslaget och som professionell MMA-domare.

Den här veckan släpper vi två av 2018 års löpgrupper, Endeavour Running 10K samt Endeavour Running 15K, där den förstnämnda är för dig som vill komma igång med din löpning...du får träningsupplägg för hela året och tillsammans pushar vi varandra på både träning och fyra roliga tävlingar. 15K är för dig som vill ta din löpning till en lite högre nivå. Även här får du träningsupplägg för hela året och vi genomför fem roliga tävlingar under året...ett år där vi siktar på att springa lite längre sträckor och utmana oss själva i vår löpning. Läs mer här

Från och med nästa vecka gör vi en relaunch på vårt Instagramkonto endeavourathleticsathome där vi kommer lägga upp hemmaträningsprogram varje vecka. Ingen eller minimalt med utrustning och övningar som alla kan göra...i sitt egna hem eller utomhus. Det kan nästan inte bli lättare att komma i form än så. Och inte en krona kostar det heller...bara att följa oss på Instagram så har du tagit första steget mot ett aktivare liv...grymt va?

I övrigt står lite lokalfix på schemat framöver...just nu är det damernas omklädningsrum som ska få ett ansiktslyft...därefter ska herrarnas få samma behandling. Så lite stök i lokalen just nu men efter jul kommer allt vi planerat att fixa den här omgången att vara klart...kommer bli riktigt bra!

Imorgon drar vi till Stockholm för Superior Challenge, Sveriges största MMA-gala, där Anders ska agera poängdomare och Sara får njuta av att se våra svenska Profighters prestera på topp i buren. Ett bra fightcard har de sytt ihop så det kommer bli en spännande kväll!

Ha nu en bra helg...för det ska vi ha!

// Anders & Sara

Kommentera gärna: